Sähköyhtiö ▶

Muuttoilmoitus sähköyhtiölle kannattaa tehdä saman tien, kun tiedät uuden osoitteesi ja muuttopäivän. Näin uudessa kodissa on muuttaessasi sähköt valmiina heti muuton yhteydessä ja saat sähkölaitteet käyttöön. Kun teet muuttajan sähkösopimuksen, hoitaa uusi sähköyhtiö puolestasi kaikki käytännön asiat: aikaisemman sähkösopimuksen irtisanomisen ja uuden sähkösopimuksen uuteen osoitteeseesi.

Tutustu päivän sähkösopimustarjouksiin muuttajalle:

Muuttoilmoitus sähköyhtiölle onnistuu helposti verkossa muutamassa minuutissa sähköyhtiön verkkosivustolla. Usein sen täyttämiseen netissä menee vain 2 – 3 minuuttia kokonaisuudessaan. Suositeltavaa on tehdä muuttoilmoitus sähköyhtiölle vähintään 3 arkipäivää ennen muuttoajankohtaa. Jos olet liikkeellä ihan viime tinkaan, kannattaa varmuden vuoksi myös soittaa web-tilauksen jälkeen sähköyhtiön asiakaspalveluun ja varmistaa asia.

Muutto on otollinen ajankohta tarkistaa oma sähkösopimus ja kilpailuttaa se edulliseen hintaan. Vaikka aikaisempi sähkösopimuksesi olisi määräaikainen, voit vaihtaa sen muuton yhteydessä halutessasi toiseen sähköyhtiöön, kun teet muuttajan sähkösopimuksen.

Tältä sivulta löydät linkit helposti sähköyhtiöiden ajankohtaisiin tarjouksiin! Poimimamme tarjoukset sopivat Sinulle, oletpa muuttamassa sitten kerrostaloon, rivitaloon, omakotitaloon tai vaikkapa kesämökille!

Sähkömittari.fi auttaa vertailemaan sähkösopimukset eri sähköyhtiöistä parilla klikkauksella. Hyödynnä ajankohtainen etu: